Wie zijn wij?

Bureau Buitenwerf is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau dat zich specialiseert in bouwmanagement, bouwkundig ontwerp, bouwkundige keuringen en vastgoedbeheer.
Wij zijn er voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze dienstverlening varieert daarom van bouw, verbouw en renovatie in nieuwbouw van woningen tot utiliteitsbouwwerken.
Kwaliteit bereiken wij door aandacht. Wij denken met u mee bij al uw bouwkundige vraagstukken en kunnen u hierin volledig ontzorgen. Wij houden daarbij van korten lijnen en transparant werken. Dit schept duidelijkheid en het borgt productiviteit en voortgang. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij samen met u toewerken naar het door u gewenste resultaat.

Particuliere opdrachtgevers

Wij begeleiden u bij uw nieuwbouw- of verbouwplannen. Denk hierbij aan advisering, bouwkundig tekenwerk en begeleiding tijdens het gehele bouwproces van voorbereiding tot oplevering. Ook ondersteunen wij u bij de aan- en verkoop van uw woning. Hiervoor stellen wij bouwkundige aankoop- of verkoopkeuringen op.

Architecten- en ontwerpbureaus

Wij verrichten bouwkundig tekenwerk voor u. Het maken van 3D-visualisaties van de bouwplannen behoort ook tot mogelijkheden. Daarnaast maken wij ook berekeningen op basis van de huidige bouwregelgeving, zoals EPC/EPG, daglicht- en ventilatieberekeningen.

Aannemers / bouwbedrijven

Wij bieden projectbegeleiding voor elke fase van het bouwproces. Van calculatie, inkoop en werkvoorbereiding tot projectleiding en oplevering.

(Semi-) overheid

Wij vertegenwoordigen u als onafhankelijk adviseur tijdens het hele bouwproces. Wij voeren de directie, houden toezicht en bewaken de kwaliteit. Daarmee zijn wij het aanspreekpunt voor alle betrokken partijen, waardoor u volledig wordt ontzorgd. Ook verzorgen wij het beheer aan uw vastgoed.

Contact

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
Telefoon: 06 22 52 08 82
Email: info@bureaubuitenwerf.nl
KVK 73521094
BTW: NL001446102B33